آمار خرداد 92 - دلبسته یاران خراسانی خویشم
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
منوی اصلی
وصیتنامه شهدا
وصیت شهدا
لینک دوستان

ویرایش
پیوندهای روزانه
آمار و اطلاعات

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 27
کل بازدید : 833122
تعداد کل یاد داشت ها : 532
آخرین بازدید : 103/1/31    ساعت : 3:53 ص
تاریخ روز

گروه اجتماعی ـ محمد محمدرضایی با اشاره به درج خبر «پیگیری قتل مرموز 2 برادر افشا کننده زمین خواری در بیجار » در خروجی بولتن نیوز در روز هفتم خرداد امسال، گفت: پس از انتشار این خبر بر اساس اطلاعات رسیده از خانواده مقتولین، مقامات عالی قضایی دستور داده اند تا قاتل یا قاتلین مرتبط با این دو قتل مورد شناسایی و پیگرد قرار گیرند.

وی در گفتگو با خبرنگار بولتن نیوز، با تاکید بر اینکه پرونده مذکو در دستور کار مسئولین قضایی و انتظامی قرار گرفته افزود: اخیراً از طریق اداره آگاهی شهرستان بیجار با بستگان دو برادر به قتل رسیده تماس گرفته شده و از آنها درخواست گردید تا مدارک لازم را به این اداره تحویل دهند.

نماینده سابق بیجار اضافه کرد: احمدالله مرادی جانباز و آزاده‌ای که دو برادرش را به طرز مشکوکی از دست داده، در شکایتی به مقامات مسئول در قوه قضائیه و مجلس، خواستار رسیدگی به ماجرای قتل مرموز برادرانش است و معتقد است که احتمالاً این قتل ها با عوامل مافیای زمین خواری و فساد اداری در بیجار مرتبط است.

نماینده سابق بیجار گفت: این جانباز و آزاده در شکایت خود ذکر کرده که به دلیل درگیری یکی از برادرانم به نام بهرام با برخی از پرسنل و قضات دادگستری بیجار پرونده ای برای برادرم تشکیل شده بود و وی که در حال حاضر در قید حیات نیست بازداشت شد.

محمد رضایی تصریح کرد: این جانباز تاکید دارد که وجود یک دستخط از برادر دیگرش به نام بهزاد که آنهم به قتل رسیده، احتمال می دهد که برخی از مسئولین در همدستی با زمین خواران در قتل وی دست داشتند.

وی افزود: این جانباز خواستار رسیدگی به قتل دو برادرش است و از مسئولین می خواهد با دقت نظر پرونده مذکور را بررسی کنند.

محمد رضایی با تقدیر و تشکر از پایگاه خبری بولتن نیوز به خاطر اطلاع رسانی در خصوص این پرونده، گفت: با درج خبر مذکور در بولتن امیدواریم عامل یا عاملین قتل این دو برادر به سزای اعمال خود برسند.






      

گروه سیاسی - سعید ساداتی: انتخاب حسن روحانی همان گزینه که رسانه های بیگانه بدنبالش بودند، موجی از خوشحالی را در بین آنها ایجاد کرده است و جشن و پایکوبی را از خیابان ها به سمت سایت ها و شبکه های ماهواره ای کشانده است. هر چند که فراموش نمی کنیم روزآنلاین با چه التهابی به دنبال پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری بود، جالب اینجاست که امروز مدعی می شود: «حس روحانی کاندیدای مطلوب مردم نبوده و با معرفی او بعنوان کاندیدای اصلاح طلب مردم به او رای داده اند»

به گزارش بولتن نیوز، روزآنلاین که یک روز پس از انتخاب روحانی به سراغ اصلاح طلبان رفته است، در گام اول غلامحسین کرباسچی مشاور ارشد مهدی کروبی در انتخابات سال88 را برای مصاحبه انتخاب کرده است.

کرباسچی که در انتخابات گذشته حتی به کروبی هم وفادار نبود و سرانجام مشخص شد که به موسوی رای داده است، در مصاحبه با روزآنلاین حرفهای جالبی زده است. البته جالبتر از حرفهای کرباسچی، تناقضات روزآنلاین است که در قالب سوال های مطرح شده از کرباسچی بخوبی نمایان می شود.

کرباسچی که بعنوان نماینده طیف اصلاح طلبان به روز مصاحبه می کرد در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا اصلاح طلبان برنامه ای برای اداره کشور دارند یا خیر؛ با ارائه جوابهای بی ربط می گوید: «پیشگویی که نمی توان کرد از اینکه چه شکلی می شود و چه اتفاقی می افتد ولی مساله این است که شور و هیجانی که در انتخابات به این شکل نشان داده شد از مطالبات مردم حکایت دارد مطالبات زیادی که در عرصه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و حتی فرهنگی مردم دارند. نمی شود چه اقای روحانی، چه هر کس دیگری ادعا بکنند که می توانند تمام این مطالبات را براورده بکنند و احیانا در کوتاه مدت که هیچ، حتی در میان مدت بتوان در این زمینه ادعایی کرد. باید یک مقدار هم صریح به مردم گفت.»

کمی دقت به پاسخ کرباسچی نشان می دهد آنها از اولین روزی که تصدی شان بر دولت یازدهم مسجّل شده است، بدنبال فرافکنی و بهانه آوری برای عدم نتیجه گیری احتمالی در 4 سال دوره ریاست جمهوری هستند.

کرباسچی در ادامه به فرشته قاضی خبرنگار روزآنلاین می گوید: «می شود شرایط را بهبود بخشید ولی باید مطالبات هم تعدیل شود و همین مقدار که ما احساس کنیم اولا اوضاع و شرایط مملکت بدتر از این نشود و از طرفی به سمت بهبود و شرایط بهتری برود فکر میکنم جای امیدواری است.»

وی در پاسخ به این سوال صراحتا از تعدیل مطالبات مردم دم می زند! مردمی که برای همین مطالباتشان روحانی را برگزیدند باید مطالبات خود را تعدیل کنند؟! اگر چنین چیزی بود پس چرا با شعار "کلید" مشکلات اقتصادی پا به عرصه انتخابات گذاشتید؟

اما نکته قابل توجه دیگر، اینبار اعتراف روزآنلاین در مورد شگفت زدگی غرب از حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری است. فرشته قاضی در سوال بعدی خود از کرباسچی صراحتا اعتراف می کند که "انتظار نمی رفت مردم در این انتخابات مشارکت گسترده ای داشته باشند و بسیاری از تحلیلگران هم بر این باور بودند که مردم از انتخابات استقبالی نخواهند کرد" جالب توجه تر زمانی است که وی "تجربه انتخابات گذشته" را دلیل اصلی مدعای خود مبنی بر عدم شرکت مردم در انتخابات عنوان می کند، در حالیکه انتخاب روحانی بعنوان یازدهمین رییس جمهور ایران ثابت کرد که جمهوری اسلامی آزادترین انتخابات دنیا را دارد اما همچنان رسانه های بیگانه بر این امر اصرار دارند عدم انتخاب میرحسین موسوی در سال88، بدلیل تقبل بوده است و لاغیر!

اینکه حسن روحانی منتخب 18 میلیون از ملت ایران است و چه کسانی که حامی او بودند و چه کسانی که از او حمایت نکردند باید به رای ملت تمکین کنند شکی نیست اما خوب است حالا که دکتر روحانی بر مسند امور نشسته اند، فراموش نکنند وعده هایی را که در مناظره های انتخاباتی به مردم دادند.

جناب آقای دکتر حسن روحانی بدانند مردم نه برای آزادی، نه به دلایل سیاسی و نه برای دغدغه های فرهنگی بلکه تنها برای رفع مشکلات اقتصادی، اصلاح طلبان را برگزیدند پس بکوشند تا با راضی نگه داشتن مردم خاطره ای خوب در اذهان عمومی از خود ایجاد کنند نه اینکه اسیر بازیها و سهم خواهی های سیاسی شوند و در این بین مردم را فراموش کنند.






      

آقای هاشمی! می دانید چرا کسی سطل آشغال آتش نمی زند!

پیام آقای هاشمی بعد ار انتخابات اخیر  مبنی بر سلامت کامل انتخابات برای کسانی که چهار سال پش با پیام همسر مکرمه ایشان  و همفکرانشان قاعده بازی مردم سالاری را به هم زدند و به جای تبریک به رقیب به آتش افروزی پرداختند  شگفت انگیز است.

 

 نه فقط  حضرت ایشان بلکه عموم کسانی که  پرچم مدارا و تسامح و تساهل و دموکراسی و تحمل مخالف  و روشنفکری را مانند چماق بر سر منتقدین خود می کوبند  تعریف دوگانه ای از دموکراسی دارند. در منظر این دوستان اگر نامزد پیروز فرد  مورد نظر آنها باشد ایران بهترین شکل دموکراسی را دارد و اگر نامزد پیروز رقیب یا مخالف آنها باشد تقلب و مهندسی آرا نام می گیرد.

اساسا این گروه همه چیزشان شبیه هم است در حوزه های فرهنگی و اجتماعی و حوزه اندیشه هم اینگونه رفتار می کنند مثلا در همین سینما اگر فیلم مد نظر آنها بفروشد می گویند مخاطب اندیشمند و فرهیخته ولی اگر فیلم از آن فرد هم فکر آنها نباشد می گویند فیلم  عوام  پسند  است و مردم ساده  پسندند.

اگر در مطالب و ابراز نظرشان توهین و فحش باشد می گویند آزادی بیان است  ولی اگر چواب بدهی می گویند هوچیگری و نقد ناپذیری.

اگر سوال کنند اسمش آزادی اندیشه است ولی اگر سوال کنی می گویند تفتیش عقاید است.

اگر سطل آشغال آتش  و بانک و اتوبوس آتش بزنند اسمش اعتراض مدنی است ولی  اگر در برابرشان اعتراض کنی چماقدار و خشونت طلب می نامندت.

در یک کلام حوزه سیاست و فرهنگ و مدیریت فقط باید در انحصار آنها باشد و  از منظر آنها مخالف خوب مخالف مرده است . 

انگار غربی ها هم این منش را دارند نمی دانم کدام یک از هم آموخته اند. القاعده خوب القاعده ای است که شیعه بکشد القائده بد القائده ای است که  انسان غربی را بکشد. دیکتاتور خوب  دیکتاتوری است که در بحرین شیعه بکشد 

آری این چنین است  برادر!

اگر کسانی که در هردوره پیروزی رقیب را به این آسانی می پذیرند و  به جای سطل اشغال آتش زدن پیام تبریک برای مخالف خود می فرستند روشنفکر نیستند توصیه می کنم   به این منش خود افتخار کنند ولو اینکه همیشه از نظر اصلاح طلبان و روشنفکر نمایان متهم باشند.

به هر حال امیدوارم مدعیان روشنفکری و دموکراسی آداب برد و باخت را  در همه حوزه ها ی فرهنگی و سیاسی یاد بگیرند. و انتخاباتشان مثل جشنواره سینمایی شان نباشد.






      

اگر دردم یکی بودی . . .

سیدمحمد جوزی در اعتراض به وضعیت فعلی سینما، خاطرات خود در بازرسی از یکی از مراکز فیلمسازی را بیان کرد.
 
به گزارش خبرگزاری دانشجو، وی به خاطره‌ای از سال‌های مدیریت علی لاریجانی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد و گفت: در دو نوبت به عنوان ناظر به مرکز تولید فیلم اسلامی در خیابان ولیعصر رفتیم؛ در بار دوم که به صورت سرزده بود، دیدیم در یکی از اتاق‌ها یک فیلم مستهجن به نمایش گذاشته‌اند.

دختر و پسر به اسم کلاس درس در آن اتاق حضور داشتند؛ این فیلم را از مسئول پخش گرفتیم، اما قبل از اینکه گزارش را تحویل وزیر بدهیم، علیه ما حرف درست کردند که اینها کلاس مقدس درس را بر هم زده‌ و مانع تدریس شده‌اند.

زمانی که فیلم را به علی لاریجانی نشان دادیم، وی پس از دیدن تصویر اول حاضر نشد، ادامه فیلم را ببیند.
 
متاسفانه مدیر آن دستگاه هنوز هم در مسئولیت‌های فرهنگی کشور حضور دارد و همان‌ها که در آن کلاس حضور داشتند هنرمندان سینمای امروز ما هستند؛ با این اوضاع نمی‌توان توقعی از این گونه سینما داشت.

وی به اوضاع فساد در سینما اشاره کرد و گفت: اوضاع آنقدر خراب است که محمدعلی کشاورز گفته اگر دخترم هنرپیشه می شد، سرش را می‌بریدم.